Hondentrimsalon Eindhoven

Hondentrimsalon in Eindhoven

U bent op zoek naar een hondentrimsalon in Eindhoven en zodoende bent u bij Trimsalon Nikki terecht gekomen. Uw hond is in goede handen bij Nikki en er wordt uitgebreid de tijd genomen voor de vacht van uw hond, of het nu gaat om knippen, plukken, wassen of föhnen.

Vachtverzorging

In mijn hondentrimsalon in Eindhoven bied ik allerlei behandelingen aan op het gebied van vachtverzorging voor uw hond. Ik kan de behandeling geven volgens het model van de rasstandaard, maar kan deze ook aanpassen op uw eigen wensen en bovenal op het comfort van uw hond. Het belangrijkste is immers dat uw hond weer heerlijk in zijn of haar vel zit.

Ik heb dus ervaring met iedere hond, zowel met de meest voorkomende rassen als de kruisingen. Ook kortharigen zijn van harte welkom voor een schoonheidsbehandeling. Om mijn kennis up to date te houden volg ik regelmatig cursussen en doe ik mee aan vakdagen. Ik streef er dan ook naar om mijzelf te blijven verbeteren zodat ik altijd de beste kwaliteit kan leveren. Voor mij is het het belangrijkste dat uw hond zo min mogelijk stress ervaart tijdens de behandeling en weer schoon en vrolijk naar huis gaat.

Behandelingen

Zoals gezegd heb ik voor iedere hond een passende oplossing. De standaard trimbeurt bestaat onder andere uit het knippen van de nagels, reinigen van de oren, wassen en föhnen van de vacht, borstelen en kammen, ontklitten, plukken en eventueel scheren. Tijdens de eerste afspraak vertel ik u hier graag meer over en kan ik u adviseren over de beste behandeling voor uw hond. Dus graag tot snel in mijn hondentrimsalon te Eindhoven!