Hondentrimsalon Geldrop

Hondentrimsalon nabij Geldrop

Wanneer u de trotse eigenaar bent van een hond, wilt u hem of haar natuurlijk de beste verzorging geven. Een goede vachtverzorging is erg belangrijk voor het welzijn en de gezondheid van uw viervoeter. Daarom nodig ik u van harte uit in mijn hondentrimsalon nabij Geldrop, waar uw huisdier in goede handen is voor een liefdevolle behandeling.

Ervaring met iedere hond

Ik, Nikki, heb inmiddels erg veel ervaring met de meest voorkomende hondenrassen, maar ook met de kruisingen. Daarom weet ik exact welke behandeling het beste bij uw hond past. Hier zal ik u dan ook over adviseren wanneer u voor het eerst bij mij langs komt. Zo weet u zeker dat uw hond weer lekker in zijn vel zit na een bezoek aan mijn trimsalon!

Een trimbeurt bestaat onder andere uit wassen en föhnen. Ik gebruik hierbij hoogwaardige producten die ervoor zorgen dat de vacht weer fris en schoon wordt.  Vervolgens begin ik met borstelen en/of kammen. Dit is de meest algemene verzorging van de vacht en het dient onder andere om klitten te verwijderen en eventuele parasieten te verwijderen. Natuurlijk kan ik de vacht ook ontklitten, knippen en plukken, dit is afhankelijk van de vacht. Natuurlijk worden ook de nagels en de oren niet overgeslagen. Ik zorg er graag voor dat uw hond weer fris en vrolijk is na afloop!

Bent u enthousiast over mijn hondentrimsalon nabij Geldrop? U en uw trouwe viervoeter zijn van harte welkom. U kunt mij bellen om een afspraak te maken. Het telefoonnummer vindt u op de website.