Trimsalon Geldrop

Professionele trimsalon nabij Geldrop

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van vachtverzorging? Uw hond is in goede handen bij Trimsalon Nikki, gevestigd nabij Geldrop. Nikki heeft jarenlang ervaring opgedaan in een trimsalon en is uiteindelijk voor zichzelf begonnen. Ze volgt regelmatig workshops om de ontwikkelingen in haar vakgebied te blijven volgen, maar doet ook regelmatig mee aan trimkampioenschappen. Hiermee heeft ze al een aantal mooie prijzen gewonnen, ze eindigde namelijk een aantal keer in de top drie!

Bij Nikki staat het welzijn en de gezondheid van uw hond centraal. Tijdens de behandeling zorgt zij ervoor dat uw hond zo min mogelijk stress ervaart en op ontspannen wijze de behandeling kan ondergaan.

Iedere hond is welkom!

Bij de trimsalon nabij Geldrop is iedere hond welkom. Nikki weet namelijk exact welke behandeling het beste past bij uw hond, of het nu om een rashond of een kruising gaat. Tijdens de eerste afspraak vertelt zij u hier dan ook graag meer over en kan zij u persoonlijk adviseren. Zo weet u zeker dat uw trouwe viervoeter de juiste behandeling krijgt. De mogelijkheden zijn namelijk erg divers, u kunt hierbij denken aan:

  • Wassen en föhnen
  • Ontklitten
  • Effileren
  • Knippen en plukken
  • Nagels knippen
  • Oren schoonmaken

Trimsalon Nikki is gevestigd in Eindhoven, nabij Geldrop en Nuenen. Wilt u direct een afspraak maken of heeft u een vraag over de behandelingen? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of bel even.