Trimsalon Eindhoven

Trimsalon in Eindhoven

U bent op zoek naar een trimsalon in Eindhoven? Dan bent u hier aan het juiste adres. Bij Trimsalon Nikki is uw huisdier altijd in goede handen en krijgt hij of zij een uitgebreide behandeling. Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan even contact op via het telefoonnummer op de website.

Over mij

Mijn naam is Nikki Bruisten, ik woon samen met mijn vriend en trouwe viervoeter in Eindhoven. Al van jongs af aan ben ik gek op honden. Ik wist dan ook al snel dat ik later iets met honden wilde doen. Daarom heb ik na het voorgezet onderwijs de opleiding dierenverzorging gedaan. Ook heb ik mijn vakbekwaamheidsdiploma voor hondentoiletteren behaald bij het Huisdier Kennis Instituut in Bunnik.

Na ruim tien jaar ervaring te hebben opgedaan bij een trimsalon in Eindhoven, ben ik voor mezelf begonnen. Ik hou mijn kennis up to date door regelmatig workshops te volgen. Ook doe ik mee aan vakdagen en ga ik in de toekomst specialisatiecursussen volgen. Zo hoop ik dat ik mijzelf continu kan blijven verbeteren en ik u en uw hond het allerbeste kan blijven bieden.

U kunt uw hond bij mij laten plukken, knippen, ontklitten, scheren, wassen en föhnen. Ook een kleinere behandeling of een puppy behandeling behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen kan ik dus altijd een passende behandeling aanbieden en u deskundig adviseren wanneer u vragen heeft over de vachtverzorging van uw dier.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken bij mijn trimsalon te Eindhoven? Bel dan direct of laat uw contactgegevens achter via het formulier. Ik neem dan spoedig contact met u op.