Trimsalon Helmond

Trimsalon nabij Helmond

U bent op zoek naar een trimsalon in Helmond of omstreken? Overweeg dan eens om naar mijn trimsalon in Eindhoven te komen. Graag vertel ik u wat ik voor u en uw viervoeter kan betekenen betreffende vachtverzorging.

Uw hond weer schoon en vrolijk

Tijdens iedere behandeling staat het comfort van de hond voorop. Ik zorg ervoor dat uw hond zo min mogelijk stress ervaart en weer vrolijk de deur uitloopt. Afhankelijk van het ras van uw hond en uw wensen voer ik een passende behandeling uit. U kunt denken aan knippen, plukken, ontklitten, effileren en/of scheren. Niet alleen schenk ik uitgebreid aandacht aan de vachtverzorging, ook de nagels, oren en eventueel de anaanklieren worden nagekeken. Tussen de grote behandelingen door kunt u ook kiezen voor een kleine behandeling, waarbij de hond wordt gekamd, gewassen en geföhnd. Zo kan uw hond weer minstens 8 weken vrolijk rondlopen!

Persoonlijk advies

Wilt u een afspraak maken bij mijn trimsalon nabij Helmond? Schroom dan niet om contact op te nemen. Tijdens de eerste kennismaking kan ik u meer vertellen over de mogelijkheden en geef ik u persoonlijk advies. Zo weet u zeker dat uw hond de juiste behandeling krijgt. Ik heb ervaring met zowel rashonden als kruisingen, en ook kortharigen zijn van harte welkom. Kortom, uw lieve viervoeter is bij mij in goede handen.