Over ons

Mijn naam is Nikki Bruisten en ik woon in Eindhoven samen met mijn vriend en oude maar lieve Boxer Jinx.
Vroeger was het voor mij al duidelijk dat ik later iets met honden wilde gaan doen. Na het voortgezet onderwijs ben ik de opleiding dierverzorging gaan doen en heb deze met succes afgerond. Ik heb mijn vakbekwaamheidsdiploma voor hondentoiletteren behaald bij het Huisdier Kennis Instituut in Bunnik.

Ik heb ruim tien jaar ervaring opgedaan en fulltime gewerkt bij een gerenommeerde trimsalon in Eindhoven. Ik volg regelmatig workshops, doe mee aan vakdagen en wil specialisatiecursussen gaan volgen. Ook doe ik regelmatig mee aan trimkampioenschappen waarbij ik de afgelopen jaren meerdere malen in de top drie ben geëindigd.

Uw huisdier is in goede handen en krijgt een liefdevolle behandeling. Uw hond wordt geplukt, geknipt, uitgedund, ontklit, geschoren, gewassen en geföhnd. Ik zorg ervoor dat de oren worden schoongemaakt, nagels worden geknipt en anaalklieren worden nagekeken.

Ik heb ervaring met de meest voorkomende hondenrassen en natuurlijk ook de kruisingen en zelfs kortharigen honden zijn welkom voor een schoonheidsbehandeling.

Uiteraard kunt u bij mij ook terecht voor voorlichting betreft voeding en verzorging.

Alles voor de gezondheid en welzijn van uw geliefde huisdier.