Trimsalon Veldhoven

Trimsalon nabij Veldhoven

Bent u op zoek naar een professionele trimsalon in Veldhoven of omstreken? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, uw hond kan bij Trimsalon Nikki terecht voor een uitgebreide vachtbehandeling. Ook wordt er rekening gehouden met uw eigen wensen en kan de behandeling hier op worden aangepast.

Over mij

Aangenaam, mijn naam is Nikki Bruisten, eigenaresse van Trimsalon Nikki. Na jarenlang fulltime te hebben gewerkt bij een gerenommeerde trimsalon in Eindhoven, heb ik mijn droom gevolgd en ben ik voor mezelf begonnen. Ik ben van jongs af aan al gek op honden en behandel ze tijdens de behandeling met veel liefde en zorg. Het welzijn van de hond staat bij mij altijd centraal. Daarom zorg ik ervoor dat ze zo min mogelijk stress ervaren tijdens de behandeling en na afloop weer helemaal vrolijk en schoon zijn!

Dankzij mijn ervaring kan ik voor iedere hond een passende behandeling aanbieden. Ongeacht hoe groot of klein uw hond is en of het een rashond is of een kruising, hij of zij is altijd welkom. Tijdens de eerste afspraak vertel ik u meer over mijn werkwijze en kan ik persoonlijk advies geven. Zo weet u zeker dat uw hond op de juiste manier behandeld wordt.

Neem gerust contact op

Bent u enthousiast over mijn trimsalon nabij Veldhoven en wilt u graag een afspraak maken? U en uw viervoeter zijn van harte welkom! U kunt een afspraak maken door mij direct te bellen, of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Ik neem dan spoedig contact met u op.