Hondentrimsalon Helmond

Hondentrimsalon nabij Helmond

Wanneer u goed wilt zorgen voor uw hond, is vachtverzorging natuurlijk een erg belangrijk aspect. Wanneer uw hond schoon is zal hij of zij ook een stuk vrolijker en gelukkiger door het leven gaan. Daarom kunt u bij mijn hondentrimsalon nabij Helmond met ieder soort hond terecht voor een liefdevolle behandeling.

Trimbeurt

Een standaard trimbeurt bestaat allereerst uit wassen en föhnen. Ik maak gebruik van frisse, zachte shampoos die een schone vacht geven. Voor het föhnen gebruik ik een zogeheten ‘’waterblazer’’. Deze wordt niet warmer dan 30 graden dus de huid wordt niet aangetast. De schone vacht is de basis, vervolgens ga ik verder met borstelen en kammen. Dit dient niet alleen om oude haren te verwijderen, maar ik kan ook klitten verwijderen en eventuele parasieten opsporen. Na het borstelen kan ik bijvoorbeeld gaan plukken, knippen, scheren, strippen of effileren. Dit is afhankelijk van het ras van uw hond en uw wensen. Bij de eerste afspraak kan ik u natuurlijk adviseren.

Iedere hond is welkom

Kortom, iedere hond, groot of klein, ongeacht het ras, is van harte welkom bij mijn trimsalon nabij Helmond. Ik draag er de grootste zorg voor dat uw hond de aandacht krijgt die hij/zij verdient en dat er geen stress wordt ervaren tijdens de behandeling. Heeft u een vraag of wilt u direct een afspraak maken voor een trimbeurt? Neem dan gerust contact op door te bellen, of laat uw contactgegevens achter via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.