Trimsalon Nuenen

Trimsalon nabij Nuenen

Als trotse eigenaar van een trouwe viervoeter gunt u hem/haar natuurlijk de allerbeste behandeling. Bij mijn trimsalon nabij Nuenen kunt u uw hond met een gerust hart brengen, ik zorg ervoor dat uw hond zo min mogelijk stress ervaart en weer vrolijk de deur uitloopt. Alles voor de gezondheid en het welzijn van uw dier!

Het welzijn van uw hond staat centraal

Bij Trimsalon Nikki staat kwaliteit en het welzijn van uw hond centraal. Nikki heeft dan ook veel ervaring en ze houdt ze haar kennis up to date. Zo volgt ze regelmatig workshops en doet ze mee aan vakdagen. Maar bovenal is ze gewoon gek op honden en geeft ze iedere hond de nodige aandacht tijdens een liefdevolle behandeling. Omdat Nikki ervaring heeft met ieder soort hond, kan zij de behandeling altijd aanpassen op het ras en eventueel op uw wensen.

Tarieven

De tarieven van mijn  trimsalon nabij Nuenen zijn zeer uiteenlopend omdat de behandeling erg afhankelijk is van het ras van uw hond. Ook wanneer u bepaalde wensen heeft kan het tarief veranderen. Om een impressie te krijgen kunt u de lijst op de website bekijken. Alle tarieven zijn inclusief nagels knippen, oren reinigen en anaalklieren leeghalen.

Wilt u een afspraak maken bij mijn trimsalon? Dan kunt u direct bellen. Ik vertel u tijdens de eerste afspraak meer over de mogelijkheden en kan u persoonlijk adviseren. Zo weet u zeker dat uw hond de juiste behandeling krijgt. Graag tot snel!